• موبایل:09120150914-09121594149
  • ایمیل: info@farazsazeclinic.ir
  • ساعات کاری: 09:00-17:00

انواع عایق سازی ساختمان

عایق ها به چند دسته تقسیم می شوند:

عایق های صوتی ،عایق رطوبتی ،عایق ها حرارتی

دسته اول : عایق های صوتی

عایق های صوتی جذب یا دفع صدا را انجام می دهند که انواع مختلفی دارند. مانند:

عایق صوتی پانل گچی:

این عایق به صورت روکار استفاده می شود و با پوششی مانند رنگ یا کاغذ برای فضای داخلی قابل استفاده است . در این روش ، لایه های بیشتر گچ روی بلوک های دیوار یا سقف قرار می گیرند. از مزایای این عایق می توان به نصب آسان ، مقاومت در برابر آتش ، دوام و پایداری و اقتصادی بودن آن اشاره کرد.

عایق صوتی پانل آکوستیک :

به عایقی گفته می شود که وظیفه آن جذب صوت ، کاهش ارتعاش صدا و از بین بردن آلودگی صوتی است. این عایق در صنعت ساختمان ، کمپرسورها ، چاله و کابین آسانسور، انواع پمپ های پر سروصدا و… به صورت رو کار کاربرد دارد. از مزایای این عایق سهولت در نصب ، قیمت ارزان و تنوع بالای آن را می توان نام برد.

عایق صوتی ویسکو الاستیک :

عایقی است که باعث تبدیل انرژی مکانیکی ناشی از ارتعاش های صوتی به گرما می شود.

عایق کامپوزیت فایبرگلاس و مواد معدنی :

این عایق یکی از رایج ترین عایق های دوران مدرن است. این عایق به صورت رولی از مجموع خورده الیاف شیشه ، سنگ و پنبه ساخته می شود و در چارچوب های چوبی نصب شده در دیوار قرار می گیرد که می تواند انتقال صدا را به حداقل برساند. از مزایای این عایق غیرقابل اشتعال بودن آن ، مقاومت در برابر انگل ها و سازگاری با محیط زیست را می توان نام برد.

دسته دوم : عایق های رطوبتی

این نوع از عایق ها مقاوم در برابر انتقال و جذب رطوبت هستند. انواعی از این عایق ها را در ادامه نام می بریم:

عایق رطوبتی قیروگونی:

این عایق از سنتی ترین روش های عایق بندی است که به دلیل خاصیت چسبندگی در برابر رطوبت ، آب و یخ عایق مقاومی است. استفاده از این عایق بستگی به شرایط اقلیمی دارد مثلا در مناطق گرمسیر باید از قیری  سخت استفاده شود که در اثر گرما نرم و روان نشود و در مناطق سردسیر به گونه ای باشد که یر اثر سرما ترک نخورد .

مزایای این عایق ، ارزان قیمت بودن و مقاومت در برابر اسید ها،بازها و نمک ها است. اما حمل ونقل سخت ، خطرات نصب ، آلودگی محیط زیست و امکان ترک خوردن از معایب این عایق می باشد .

عایق رطوبتی ایزوگام :

این عایق در ایران بسیار رواج دارد و در بازار بصورت رول شده موجود هست. نصب این عایق مانند قیروگونی همراه با آتش می باشد. اما نسبت به آن دارای وزن سبک تر و نصب راحت تری است. از مزایای این عایق می توان به قیمت مناسب و نصب راحت آن اشاره کرد. از معایب این عایق نیز می توان خطرات نصب ،آلودگی محیط زیست و عمر کوتاه آن را نام برد.

عایق رطوبتی پیش ساخته :

یکی از بهترین نوع این عایق ها نمد پشم شیشه است. این عایق به 2 نوع عایق پی که در پی ساختمان ها بکار می رود و عایق بام که مخصوص بام و سطوح خارجی ،سرویس های بهداشتی و… است تقسیم می شود . از مزایای این عایق سبک و منعطف بودن و پایداری آن در برابر عوامل جوی را می توان نام برد . اما این نوع عایق عمرکوتاه و هزینه تعمیرات بالایی دارد.

عایق رطوبتی پرایمرها :

این عایق مایع از انواع قیر و رزین تشکیل شده است. قابلیت چسبندگی بالا ، ضد اشتعال بودن ، نصب راحت و قابلیت رنگ پذیری از مزایای این عایق است.

عایق رطوبتی پلیمری :

عایق رطوبتی پلیمری هر دو خاصیت حرارتی و رطوبتی را دارا می باشد و به صورت ورقه ای روی سطوح استفاده می شود. این عایق مقاومت بالا ، سازگاری با محیط زیست و عمر مفید بالایی دارد.

عایق رطوبتی نانو:

عایق رطوبتی نانو بدون بو وعوارض شیمیایی ، سبک و مقاوم در برابر حریق ، ایمن در برابر انگل و باکتری ، سازگار با محیط زیست است و هم چنین دارای عمر طولانی می باشد.

دسته سوم : عایق های حرارتی

عایق ها حرارتی مانع انتقال انرژی از محیطی به محیط دیگر می شوند. انواع عایق های حرارتی عبارتند از:

عایق حرارتی پشم شیشه یا فایبرگلاس:

این عایق رایج هم صوتی هم حرارتی می باشد. این عایق ارزان ، سبک و ایمن در برابر انگل و باکتری است و نصب آسانی دارد.

عایق حرارتی پشم معدنی یا پشم سنگ :

این عایق از سنگ های آتشفشانی ساخته می شود که غیر قابل احتراق و ایمن در برابر رشد انگل و باکتری است.

عایق حرارتی فوم پلی یورتان:

این عایق ها خیلی رایج نبوده اما بسیار مقاوم هستند. از مزایای این عایق سبک بودن ، مقاومت در برابر آتش و سازگاری با محیط زیست را می توان نام برد.

عایق حرارتی پلی استایرن:

این عایق یک فوم ضد آب است که مقاوم در برابر حرارت و رطوبت است. دارای سطح یکدستی می باشد که برای عایق بندی دیوارها مناسب است، اما از معایب این عایق قابل اشتعال بودن آن را می توان نام برد .

عایق حرارتی نانو:

این نوع عایق از جدیدترین محصولات عایق حرارتی در جهان است. این عایق ها مایع هستند و به راحتی بر همه سطوح قابل استفاده هستند.

ما در فراز سازه شما را در انتخاب بهترین متریال راهنمایی می نماییم.